Connect with us

TELEVİZYON

EDHO el değiştirdi

Raci Şaşmaz, mali sıkıntılar nedeniyle Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapımcılığını bıraktı. Dizi ATV’ye geçti.

Published

on

ATV’nin dört sezondur yayınladığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde ekonomik sıkıntılar ortaya çıktı. Dizinin son fragmanında ve yeni bölümünde yapımcı Raci Şaşmaz’ın adı yer almadı. Kanal yönetimi dizinin yapımcılığını Raci Şaşmaz’dan alıp ATV İç Yapımlar’a devretti.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, inşaat yatırımları nedeniyle büyük bir mali kriz yaşayan Raci Şaşmaz’ın uzun süredir ekibe ödeme yapamadığı, 20 bölüm alacağı kalan dizi çalışanları olduğu belirtildi. ATV yönetiminin ise 124. bölümden itibaren her hafta düzenli ödeme alınabilmesi ve finansal sorunların çözüme kavuşabilmesi için projeyi İç Yapımlar’ın bünyesine aldığı öğrenildi. Artık diziyle ilgili faturalar Turkuvaz Medya’ya kesilecek.

RACİ ŞAŞMAZ İSTİFA ETTİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapımcılığını ve senaristliğini bırakan Raci Şaşmaz, ayrıca hafta başı Denge Yatırım Holding’teki görevlerinden de ayrıldı. Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yer alan açıklamada, Denge Yatırım Holding’in 11 Şubat’ta gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, holdingin yönetim kurulu başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürüten Tayyar Raci Şaşmaz’ın istifasının kabul edilmesine karar verildi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir