Connect with us

SİYASET

CHP ünlü spikere hakaret eden üyesini disipline sevketti

Ünlü spiker Didem Arslan Yılmaz, kendisine hakarette bulunan CHP üyesi için, “Onuruma ve namusuma dil uzatacak kadar ağır ifadeler kullanınca sabrın sınırı noktasına geldim.” dedi. CHP, Arslan’a hakarette bulunan üyesini disiplin kuruluna sevk etti.

Published

on

Habertürk televizyonu spikeri Didem Arslan Yılmaz, kendisine sosyal medyadan hakarette bulunan CHP üyesi için, “onuruma ve namusuma dil uzatacak kadar ağır ifadeler kullanınca sabrın sınırı noktasına geldim.” dedi. Arslan’a sosyal medyadan hakarette bulunan CHP üyesi disiplin kuruluna verildi.

CHP İzmit Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) üyesi Hüseyin Erol, Didem Arslan Yılmaz için sosyal medya hesabından, “Kader mahkumu olan vesikalı kadınların daha çok saygıyı hak ettiğini düşünmeye başladım” dedi.

SABRIN SINIRINA GELDİM

Hakkında söylenenlere ilişkin açıklama yapan Habertürk televizyonu spikeri Didem Arslan Yılmaz, şöyle dedi:

“Gazeteci ve televizyoncu olarak görevimizi yaparken, bazen övgü bazen de eleştiri alabiliyoruz. Bunlar çok doğal ve biz de doğal karşılıyoruz. Ama insan hakları ve kadına saygı konusunda çok duyarlı olduğunu belirten CHP’nin İzmit’teki bir yöneticisi onuruma ve namusuma dil uzatacak kadar ağır ifadeler kullanınca sabrın sınırı noktasına geldim. Söz konusu CHP yöneticisinin hakareti de aşan, sadece beni değil bütün kadınları aşağılamaya yönelik terbiyesiz ve hadsiz sözleri beni çok çok üzdü. Bu üzüntümü CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ile de paylaştım ve gereğinin en kısa sürede yapılacağını ifade etti. Bununla birlikte, Habertürk ve ben de kurumsal ve kişisel haklarımızı yargı önünde sonuna kadar savunacağız. İşimi, sadece işimi yapmaya devam edeceğimi söyleyerek, bu süreçte bana destek veren herkese teşekkür ediyorum.”

CHP, DİSİPLİN KURULUNA SEVK ETTİ

CHP’nin Kocaeli il seçim koordinasyon kurulunda görevli Hüseyin Erol, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı’nın talimatıyla kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Hüseyin Erol Habertürk TV spikeri Didem Arslan’a sosyal medyadan “Kader mahkumu olan vesikalı kadınların daha çok saygıyı hak ettiğini düşünmeye başladım” demişti. Erol’un bu ifadeleri tepki toplamıştı.