Connect with us

3. SAYFA

Çanakkale Boğazı’nda yangın paniği

Çanakkale Boğazı’nda ‘QEZBAN’ isimli Türk bayraklı geminin makine dairesinde yangın çıktı. Gelen ihbar üzerine bölgeye Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünce çok sayıda römorkör gönderildi. Yangın, gemi mürettebatı tarafından kontrol altına alındı.

Published

on

Çanakkale Boğazı’nda bir yük gemisinde yangın çıktığı ihbarı üzerine bölgeye Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünce çok sayıda römorkör gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğüne boğazın Gocuk Burnu mevkisinde bir yük gemisinde yangın çıktığı ihbarı geldi.

Edinilen bilgiye göre, 193 metrelik ‘QEZBAN’ isimli Türk bayraklı gemide, Çanakkale Boğazı Gocuk mevkiinden geçtiği sırada yangın çıktı.

Geminin Yunanistan’dan yolcuğuna başladığı ve Yalova’ya gitmek üzere Çanakkale Boğazından geçtiği öğrenildi. Henüz nedeni belirlenemeyen yangına müdahale için Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bağlı çok sayıda römorkörün sevk edildi.

Yunanistan’dan Yalova’ya gittiği öğrenilen geminin makine dairesinde çıktığı belirtilen yangının, mürettebat tarafından yangın söndürme sistemleri kullanılarak kontrol altına alındığı bildirildi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir