Connect with us

MAGAZİN

Erdoğan Fazıl Say’ın konserine katılmak istiyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK Toplantısı sonrası “Erdoğan, Fazıl Say’ın konserine katılacak mı?” sorusuna, “Sayın Cumhurbaşkanımız programı el verirse bu davete katılmak istiyor.” cevabını verdi.

Published

on

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MKYK toplantısı sonrası “Erdoğan Fazıl Say’ın konserine katılacak mı?” sorusuna açıklık getirdi.

Fazıl Say’ın Erdoğan’ı konserine davet etmesiyle ilgili soruya cevap veren Ömer Çelik, “Sayın Cumhurbaşkanımız bu davete katılmak istiyorlar. Bunu arzu ediyorlar. Problem şu ki şuan da net konuşamıyorum. Cumhurbaşkanımızın özel kalemi tarih ayarlamaları konusunda çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımızın birçok dış teması olacak. Yurt içinde de seçim dolayısıyla yoğun bir programı var. Esas olarak Cumhurbaşkanımız kültürel faaliyetlere daha çok katılmak istiyorlar. Ama yoğun programından dolayı programı el vermiyor. Bu konsere katılma konusunda da olum yönde bir arzuları var. Katılmak istiyorlar. Umarız konser tarihinde önümüze önemli bir program çıkmaz. Böyle bir şey söz konusu olmadığı sürece programa katılacaklar.” ifadelerini kullandı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir