Connect with us

DÜNYA

Jünior Netenyahu da konuştu

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, Filistinlilerin tepkisini çeken bir açıklama yaptı. 27 yaşındaki Netanyahu, İsrail’e barış gelmesi için Müslümanların gitmesi gerektiğini savundu.

Published

on

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, Müslüman karşıtı bir sosyal medya paylaşımı nedeniyle tepki çekti. Yair Netanyahu, İsrail’e barışın gelmesi için Müslümanlar veya Yahudilerden birinin gitmesi gerektiğini savunup, Müslümanların gitmesini tercih edeceğini söyledi.

Yair Netanyahu, “Şunlardan biri olana dek barış gelmeyecek: 1. Bütün Yahudiler İsrail’i terk edecek. 2. Bütün Müslümanlar İsrail’i terk edecek. İkinci seçeneği tercih ediyorum” dedi.

27 yaşındaki Netanyahu, bir diğer sosyal medya paylaşımında da “Nerede hiç terör saldırısı yaşanmadığını biliyor musunuz? İzlanda ve Japonya. Tesadüfe bakın ki, oralarda hiç Müslüman yaşamıyor” ifadelerini kullandı.

Yair Netanyahu, tartışmalı sosyal medya paylaşımları ve lüks hayatı nedeniyle İsrail’de sık sık manşetlerde yer alan bir isim.