Connect with us

3. SAYFA

Öğretmeni dövmek için okulu bastılar

Erol Y. adlı velinin, İstanbul Avcılar’da yol verme tartışması yaşadığı öğretmeni dövmek için yakınlarıyla birlikte ilköğretim okulunu bastığı ortaya çıktı. Okul görevlilerini tartaklayan grup, kapıyı kırarak içeri girdi, eşyalara zarar verdi. Öğretmeni bulamayan grup camları da kırıp okuldan ayrıldı.

Published

on

Avcılar’da bir grup ilköğretim okulunu basarak, kapı ve camları kırdı.

Öğrencilerin büyük korku yaşamasına neden olan saldırı, geçen çarşamba günü saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Yeşilkent Mahallesi’ndeki Leyla Bayram İlkokulu’nda öğretmen B.S. otomobiliyle okula giderken korna çalarak yol istedi. Bu sırada çocuklarını okula götüren Erol Y. adlı veli yol vermedi. Bunun üzerine öğretmen ile veli arasında tartışma çıktı.

İddiaya göre veli otomobilden inerek öğretmene vurmak istedi. Öğretmen B.S. de veliye karşılık verdi. Öğretmen okula giderken, veli bir grup yakınına haber vererek tekrar okula geldi. Kalabalık, okuldaki görevlileri tartaklayarak içeri girmeye çalıştı. Bir görevli ise kapıyı kapatarak, polise haber verdi. Ancak, veli ve yakınları kapıyı kırarak içeri girdi.

Okulun giriş camını kırarak, binadaki bazı eşyalara zarar veren Erol Y. ve beraberindekiler öğretmeni bulamadı. Grup daha sonra okuldan ayrıldı.

Şikâyet üzerine ‘devlet malına zarar vermek’ suçundan şüpheliler hakkında işlem başlatıldı.

Velinin de öğretmenden şikayetçi olduğu ve darp raporu aldığı öne sürüldü.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir