Connect with us

FOTO GALERİ

Düşes mutfağa girdi

Önümüzdeki ilkbaharda ilk bebeğini kucağına alacak olan Düşes Meghan Markle, geçen yıl meydana gelen Grenfell yangınında evsiz kalan ailelere yardım amacıyla yayınlanan yemek kitabına olan desteğini bir kez daha gösterdi. Düşes Markle, Londra’daki Al Manaar Müslüman Kültür Mirası Merkezi bünyesindeki aşevini ziyaret etti ve oradaki görevlilerle birlikte yemek pişirdi.

Published

on

Düşes geçtiğimiz eylül ayında da yine aynı kurumu ziyaret etmiş ve orada yemek pişirmişti. Meghan Markle’a ilk ziyaretinde annesi Doria Ragland da eşlik etmişti.

Düşes Markle’ı bir kez daha aralarında gören kuruluş üyeleri onu bir sevgi gösterisiyle karşıladı. Mutfağa girip yemek pişiren Düşes, uzun uzun da sohbet etti.

Geçen yıl Londra’da bulunan Grenfell kulelerinde çıkan yangında çok sayıda kişi hayatını yitirmiş bir o kadar aile de evsiz kalmıştı. Yangından etkilenen ailelere destek amacıyla yayınlanan Together: Our Community Cookbook adlı yemek kitabı piyasaya çıktıktan kısa süre sonra çok satanlar listelerine girdi. Meghan Markle, bu kitabın hazırlanmasında da görev almıştı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir