Connect with us

Genel

Erdoğan: Bahçeli ile ittifakı görüşeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın MHP lideri Devlet Bahçeli’yle yapacağı görüşmeye ilişkin, “Seçim ittifakını masaya yatıracağız” dedi. Erdoğan, AİHM’in Demirtaş kararıyla ilgili, “AİHM’in verdiği kararlar bizi bağlamaz. Biz karşı hamlemizi yapar, işi bitiririz” ifadesini kullandı.

Published

on

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile yarın yapacakları görüşmede yerel seçimlere yönelik işbirliğinin ele alınacağını söyledi.

Erdoğan, “Cumhur İttifakı’nda bir sorun yok. Seçim ittifakını da görüşeceğiz. Temenni ederim ki her iki taraf için de iyi olabilecek bir sonuca varırız” diye konuştu.

AİHM’in eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasına dair kararına tepki gösteren Erdoğan, “AİHM’in verdiği kararlar bizi bağlamaz. Biz karşı hamlemizi yapar, işi bitiririz” dedi.

Stokçulukla ilgili de konuşan Erdoğan, “Depo baskınlarında nasıl stoklar yaptıklarını görüyoruz. Buralarda asla taviz yok. Öyle patates, soğan stokçuluğu, öbür tarafta birçok sebze, meyvede bu tür stoklar yapmanın bedelini ödeyecekler” ifadesini kullandı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir