Connect with us

FOTO GALERİ

“Yatağa çabuk girdim kaybettim!”

Büyük beden model Ashley Graham, özel hayatına dair çarpıcı itiraflarda bulundu: Flört ettiğim her erkekle çok kısa sürede yatağa girdiğim için hep kaybettim.

Published

on

ABD’li aktris Gwyneth Paltrow’un internet sitesine konuk olan Ashley Graham, 10 yıldır birlikte olduğu eşiyle tanışıncaya kadar sürdürdüğü yıpratıcı ilişkilerden söz etti.

“SEVGİLİLERİMLE KISA SÜREDE YATAĞA GİRDİM”

Erkekler konusunda arka arkaya hata yapmasının nedenini “Flört ettiğim erkeklerle çok kısa sürede yatağa girdiğim için böyle olduğunu düşünüyorum” şeklinde anlatan Graham, yaşadığı bu tecrübelerin ardından evleninceye kadar kimseyle cinsel anlamda birlikte olmamaya karar verdiğini söyledi.

Başına gelenler yüzünden annesinin kendisine “Ya kiliseye gidersin ya da rehabilitasyon merkezine” dediğini belirten büyük beden 31 yaşındaki yıldız, “Bir alkolik olmadığımı düşündüm. Bu yüzden rehabilitasyona girmek yerine kiliseye gitmeyi tercih ettim” şeklinde konuştu.

“EVLENİNCEYE KADAR KİMSEYLE BİRLİKTE OLMAMA” KURALI

Şu an evli olduğunu Justin Ervin’le o dönemde tanıştığını dile getiren Graham, “Başlarda onun da tıpkı eski sevgililerim gibi ‘ucuz’ bir adam olduğunu düşündüm. Ama olup bitenler beni yanılttı. Görüşmeye başladıktan bir ay sonra Justin bana kendine bir eş aradığını söyledi. Daha sonra evlenmeye karar verdik” diyen büyük beden manken, Ervin’in “evleninceye kadar kimseyle birlikte olmama” kuralını yıkmadığını vurguladı.

Ashley Graham’ın bu sözleri üzerine Gwyneth Paltrow “Sana söylemem gerekiyor ki Oprah ile yaptığım yayından beri ilk kez ağlıyorum” dedi ve gözyaşı döktü.

SELECT

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir