Connect with us

MAGAZİN

“Bütün paramı gece hayatında yedim”

Aydemir Akbaş: 60 liralık telefonum var, bütün parayı gece hayatında yedim.

Published

on

Oyuncu Aydemir Akbaş, kanser olduğu haberlerini yalanladı. Kanser haberinin ‘uydurma’ olduğunu söyleyerek KOAH hastası olduğunu belirten Akbaş, “Üç ayda bir check-up yaptırırım. Geçenlerde yine rutin kontrolüme gittim, kanımda rekor derecede azalma vardı. Doktorum endişelendi, sonra tüm tahliller yapılınca sonuçlar tertemiz çıktı” dedi.

Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin’e konuşan oyuncu, bir dönem rol aldığı ‘erotik’ filmlerden pişman olmadığını söyledi. Erotik filmler çekmeye mecbur kaldığını belirten Akbaş, “Kimse keyfinden bunu yapmaz. Bizi o dönem mecbur ettiler. Sinema batmıştı. Büyük starlar var ya, onların bile filmleri çalışmıyordu. İki grup vardı: Aile sineması ve bizim taraf. Aile sinemasının gecede seyirci adedi 14-15 kişi. Hesaplar orada duruyor. Bizim sinemalarda kapılar kırılıyor” açıklamalarında bulundu.

Akbaş, şu açıklamaları yaptı:

Bu kadar filmde oynadınız. Şu anda maddi olarak durumunuz iyi mi?

Hayır, ben yedim paraları. Hem de gece hayatında yedim. Ama şimdiki aklım olsa daha dikkatli davranırdım. Çünkü para meğer yaşlılıkta lazımmış. Pişmanım elbette. Bir evim var. Bak 60 liralık telefonum var. Ben öyle internet falan anlamam. Derya Tuna benim için sosyal medya açtı. 15 bin kişi oldu, “Kapat” dedim o da kapattı.

Siyasetle ilgili misiniz?

1946’dan beri Demokrat Partiliyim. Ama mesela evvelki seçimde meclise girsin diye MHP’ye oy verdim.

Milliyetçi bir yanınız var yani…

Biz babamızdan bunu öğrendik. Biz Arnavutuz, anam da Sürmeneli, ama babamın yanında ne Atatürk’e ne Kazım Karabekir’e bir laf edebilirsin. Çeker vurur vallahi! Bak söylüyorum ben milliyetçiyim. Bitti.

‘GÖÇMENLERİN BURADA KALMASINA KARŞIYIM’

Okuyucular diyecek ki “kabadayı mı bu”?

Evet, beni öyle biliyorlar. Ben doğrucuyum. Ne düşünüyorsam onu söylerim. Ben mesela göçmenlerin de burada kalmasına karşıyım. 380 bin kişi doğdu. Milliyetçiler neredesiniz? Bunların içinde 400 bin askerlik çağında genç var. Bu ne demektir? Kaçmış, vatanını terk etmiş.

Onlar da hayatta kalmaya çalışıyorlar…

Kaçmayacaksın, savaşacaksın. Askerlik çağına gelmiş hepsi. Etiler’de dilenirken kovdum ikisini. Dileniyor burada. Nedir yani bu şimdi!

Peki… iyimser olduğunuz bir şey var mı ülke adına?

Var dersem yalan söylemiş olurum. Keşke olsa.

‘STAT YAPACAĞINA CEZAEVİ YAP’

Şu sıra af gündemde. Özellikle MHP af istiyor.

İstesin. Bende af yok. Suç işlediysen cezanı çekeceksin. “Bir şey indirimi” diyorlar cezayı alır almaz, ne o?

‘İyi hal’ mi?

Yok, iyi hal de var da. Ne demek iyi hal ya? Tabii ki iyi olacak. Cezaevin mi yok? Yap o zaman kardeşim. Stat yapacağına cezaevi yap. Böyle yaparsan demiş oluyorsun ki, “Sen yap, nasıl olsa ben sana af çıkartacağım.”

Televizyonda neden yoksunuz?

Dizilerde hayatta oynamam. Onlar nedir ya! Ne anlatıyor o diziler? Çok uzun bir kere. Hamal mıyım ben? Oynayanlar hamal, evet. Güya toplantı yapmışlardı, ne oldu? Grev yapsınlar, neden yapmıyorlar? Sonra da “90 dakika istemiyoruz biz” diyorlar.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir