Connect with us

3. SAYFA

Önüne çıkanı bıçakladı: 11 yaralı

Kadıköy’de cezaevinden firar ettiği belirtilen bir kişi, önce bir kasaptaki 3 kişiyi daha sonra kaldırımda yürüyen 8 kişiyi bıçakladı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Published

on

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde cezaevi firarisi olduğu öğrenilen bir kişinin, önüne gelen kişileri rastgele bıçaklaması sonucu 4’ü ağır 11 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılırken polis şüpheliyi gözaltına aldı.

Kadıköy’ün Sahrayı Cedid Mahallesi’nde cezaevi firarisi olduğu öğrenilen Ali Kardaş, önce bir kasap dükkanında müşteri olarak bulunan kadını bıçakladı. Kardaş, kendisine müdahale etmek isten 2 kişiyi de bıçakladıktan sonra dükkandan çıktı. Ali Kardaş ardından yoldan geçen 8 kişiyi de bıçakladı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılar Tuğba A., Mehmet Y. Mehemt E. P., Ahmet Y. Ali Ö. Şefik P., Murat Y., İbrahim Y., Abdullah Ö. ve adları öğrenilemeyen 2 kişiyi ambulanslarla çevre hastanelere kaldırdı. Yaralılardan 4’ünün durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

GÜVENLİK GEREKÇESİYLE BAŞKA HASTANEYE NAKLEDİLDİ

Polisler, Ali Kardaş’ı Yenisahra D 100 Karayolu katılımında ayağı kırık halde gözaltına alındı ve Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Yapılan incelemede, Kardaş’ın Afyon Cezaevi’nden firar ettiği; hırsızlık, yaralama, tehdit suçlarından 6 ayrı sabıkası bulunduğu tespit edildi.

Kardaş’ın, polislere daha önce olayın başladığı kasap dükkanında çalıştığını, buradaki kişilerin kendisini uyuşturucuya alıştırdıklarını ve bundan dolayı aralarında husumet olduğunu söylediği belirtildi.

Güvenlik gerekçesiyle başka bir hastaneye nakledilen Kardaş, gazetecilerin olayı neden gerçekleştirdiği sorusu üzerine “Yıllardır tanıdığım adam bize et vermiyor, çakmak gazı veriyor” iddiasında bulundu. “Peki diğerlerini niye bıçakladın?” sorusuna Kardaş, “Önüme durmasınlar” şeklinde yanıt verdi.