Connect with us

MAGAZİN

Hilal Cebeci yeni klipte kalça yerine süpürge sallıyor

İtalyan Çav Bella şarkısını yorumlayan ve La Casa De Papel dizisinin temasıyla klip çeken şarkıcı Hilal Cebeci, bir anda sosyal medyada eleştirilerin odağında yer almıştı. Eleştiriler karşısında şarkıcı seslendirdiği şarkıya yeni bir klip daha çekerek sosyal medyada yayınladı. Eleştiri bombardımanına tutulan ilk klibinde bolca kalça sallayan Hilal Cebeci, yeni klipte süpürge sallayan bir çöpçüyü oynadı.

Published

on

Hilal Cebeci, İtalya’da faşizme karşı direniş marşı olarak bilinen “Bella Ciao (Çav Bella)” adlı şarkıyı seslendirdiği video klibini sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Bol kalçalı ve erotik klip eleştiri bombardımanına tutulunca Hilal Cebeci, şarkıya yeni bir klip daha çekti. Tepkilere neden olan ilk kilibinde bolca kalça sallayan Hilal Cebeci, yeni klibinde ise süpürge sallayan bir çöpçü rolünü üstlendi. Çöp toplayıp konteyner temizleyen Hilal Cebeci, yeni klibinde ağırlıklı olarak işçi görüntülerine yer verdi.

İlk klibipteki dekolteli Cebeci,  eleştirilerin ardından klibinin ikinci versiyonunu yayınladı.

Yeni klibinde ünlü şarkıcı, geçen bir yıl bir program konsepti gereği çöpçülük yaptığı görüntülere ve pirinç tarlasındaki işçilerin görüntülerine yer verdi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir