Connect with us

FOTO GALERİ

Hadise: Onlar benim canlarım

Anne Gülnihal Açıkgöz’ün intihar teşebbüsünün ardından kardeşleriyle arası bozulan Hadise, gözyaşları içinde “Sıkıntılarımız var ama onlar benim canım“ dedi.

Published

on

Hadise: Onlar benim canlarım

Geçtiğimiz aylarda anne Gülnihal Açıkgöz’ün intihar teşebbüsünün ardından kardeşleriyle arası açılan şarkıcı Hadise, dün akşam O Ses Türkiye ekibiyle bir araya geldi. Yaşadığı sıkıntıları anlatırken gözleri dolan şarkıcı, “Sıkıntılarımız var ama onlar benim canım” dedi.

“SIKINTILAR VAR AMA ONLAR BENİM CANLARIM”

Şarkıcı, dün akşam Acun Ilıcalı, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk ve Murat Boz’la bir araya geldi. Annesinin intihar girişimin ardından kardeşleriyle iş bağlarını kopararak arası açılan Hadise, konu hakkında konuşurken gözleri doldu. Ailesiyle sorunlar yaşadığını doğrulayan sanatçı şunları söyledi: “Sıkıntılar var ama onlar benim canım, ailem. Profesyonel olarak devam etmesek de onlar benim canım. Dava falan haberleri çıktı ama onlar doğru değil. Öyle bir olamaz. Ben annemi babamı rencide edecek bir şey yapmam. Özel hayatımı gizli tutmaya çalışıyorum. Geceleri uyumamı bile engelleyen olaylar yaşandı.”

SOSYAL MEDYADAN BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Kardeşlerinin adını duyunca gözleri dolan Hadise,, tüm bu açıklamalardan önce sosyal medya hesabından birbirine girdi. Hülya Açıkgöz’ün “İntikamın tatlı bir kelime olduğunu düşünüyor musun?” Paylaşımına Hadise “İntikam mı? Hayır, çok tembelim. Oturup karmanın işi halletmesini bekleyeceğim.” Paylaşımı yaptı. Hülya Açıkgöz sessiz kalamayıp devam etti ve “Sadece beni izle. Hayatın sosyal medyadan ibaret! Sadece ona sahipsin. Üzücü bir hikaye” şeklinde paylaşımlarda bulundu.

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir