Connect with us

MAGAZİN

Demet Akalın: Okan’ın evde bir çöpü bile yok

Geçtiğimiz günlerde Beykoz’daki lüks villasına haciz geldikten sonra Okan Kurt’tan boşanan Demet Akalın, “Okan’ın evde bir çöpü bile kalmadı“ dedi.

Published

on

Demet Akalın: Okan'ın evde bir çöpü bile yok

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın eşinin borçlarından dolayı Beykoz’daki lüks villasına haciz geldi. Akalın, TEVE2’de yayınlanan 2. Sayfa programı sunucusu Gülşen Yüksel Salt’a mesaj göndererek icradaki eşyalarını geri aldığını söyledi. 6 buçuk yıllık evliliğinin tamamen bittiğini söyleyen Demet, Okan’ın evdeki tüm kişisel eşyalarını da aldığını söyledi.

HACİZDEKİ EŞYALARINI GERİ ALDI

Eşi Okan Kurt’un abisinin Beykoz’daki lüks villayı ofisi gibi gösterdiği için Akalın’ın emekleriyle aldığı ve içini dekore ettiği villasına icra geldi. Evdeki koltuk takımları, buzdolabı, klimalar, tablolar ve bilgisayarlara haciz işlemi uygulandı. Tüm eşyaları elden giden Akalın, bugün bağlandığı programda eşyalarını geri aldığını söyledi.

“OKAN’IN EVDE BİR ÇÖPÜ BİLE YOK”

Sunucuların “Okan evdeki eşyalarını aldı mı?” sorusuna cevap veren Akalın, “Evde bir çöpü bile kalmadı. Her şeyini çoktan aldı” dedi.

“HİRA’NIN BAKICISIYLA KONUŞUYOR”

Haciz işlemlerinin ardından 6 buçuk yıllık eşi Okan Kurt’tan boşanan Akalın, eski eşinin kızı Hira hakkındaki bilgileri bakıcılarından aldığını kendisiyle konuşmadıklarını da sözlerine ekledi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir