Connect with us

MAGAZİN

Ece Erken’den Nihat Doğan yorumu: Bizim de bildiğimiz şeyler var

Nihat Doğan’la ilgili iddialar üzerine program arkadaşları Ece Erken ve Bircan Balı ilk kez konuştu.

Published

on

Ece Erken'den Nihat Doğan yorumu: Bizim de bildiğimiz şeyler var
Nihat Doğan’ın, Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programındaki işine son verildiği gündeme gelmişti. CNN Türk’te yer alan habere göre, konuyla ilgili bir açıklama da programın sunucuları Ece Erken ve Bircan Bali’den geldi.
“Son günlerde bizim de üzerimize çok geliyorlar. ‘Niye hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorsunuz’ diyenler var” diyen Erken, şunları söyledi:
— Bizim içimizde yaşananları, ne fırtınalar koptuğunu bilmiyorsunuz. Ben öncelikle kendi özgür irademle konuşmadığımı belirtmek istiyorum. Talat Bulut olayında da duruşumu sergilediğimi düşünüyorum. Ben bir anneyim. Anne olmadan önce de bir insanım ve vicdanım var. Eğer masa arkadaşım değil ailemden birisi böyle bir suçlamayla karşı karşıya gelseydi onun aklanmasını beklerdim. O aklanana kadar da asla konuşmazdım. Hatta ters konuşabilirdim ama iyi konuşmazdım.
— Ailenin şikayetini geri çekmesi demek aklandığı anlamına gelmiyor. Aile Bakanlığı soruşturmasını bir yapsın bakalım. Dava sonuçlansın ondan sonra siz konuşun, biz konuşalım. Konuşacak çok şey olabilir. Bizim de bildiğimiz şeyler var. Biz de bazı şeylere susuyoruz. Davayı bekliyoruz çünkü.
— Yoksa burada kimse kimsenin arkasında değil. Bu bir kavga, dedikodu vs. değil. Bu ağır bir suçlama. Ve ben böyle bir suçlamada hiç kimsenin arkasında durmam. Ece Erken ‘in ardından konuşan Bircan Bali ise şunları dile söyledi:
— Benim Nihat Doğan’dan öğrendiğim bir kelime var. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Bir haksızlık olsa susmazdım.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir