Connect with us

YEREL HABERLER

Beşiktaş’ı Su Bastı

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde sağanak yağış sonrası hastanenin bulunduğu sokağı su bastı. Vatandaşlar, hastanenin girişi kapanınca yol kenarındaki duvarlara tırmanmak zorunda kaldı.

Published

on

Beşiktaş'ı Su Bastı

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde hastanenin bulunduğu bir sokağı su bastı. Hastaneden çıkan bazı vatandaşlar giriş yolu kapanınca yol kenarındaki duvarların üzerine çıkarak yolu geçtiler.

GİRİŞ YOLU KAPANINCA VATANDAŞLAR DUVARA TIRMANDI

Balmumcu’da Yeditepe Üniversitesi Göz Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin de bulunduğu Gazi Umur Paşa sokağı su bastı. Hastanenin girişi kapanırken bazı vatandaşlar yol kenarındaki duvarlara çıkıp demirlere tutunarak yolu geçtiler. Su baskını nedeniyle bazı araçlar da mahsur kaldı.

“GELEN EKİPLERİ BİR ŞEY YAPMADAN DÖNÜYOR”

Bir mahalle sakini “Buradaki sorun yağmur suyu ve pis su giderinin birbirine bağlı olup bu giderin küçük olması. Burası yıllardır bu şekilde. Gelen ekipler hiçbir şey yapmadan geri dönüyor” diye konuştu. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin su birikintisine bir müdahalede bulunamayıp olay yerinden ayrıldığı öğrenildi. Su içinde arıza yapıp kalan bir otomobil de çekiciye alınarak götürüldü.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir