Connect with us

Sinema

Şener Şen’den İlyas Salman’a yeşil ışık

Ünlü oyuncu İlyas Salman Mart ayında Türk Sineması’nın usta ismi Şener Şen’e sitem ederek, “Benimle film çekmeye yanaşmıyor” demişti. Şener Şen’den İlyas Salman’a film çekimi için olumlu sinyaller geldi.

Published

on

Şener Şen'den İlyas Salman'a yeşil ışık

Repliklerini ezbere bildiğimiz Çiçek Abbas’ın Şakir ve Abbas’ı olarak gönlümüze taht kuran iki usta isimden güzel haberler var. Şener Şen, Mart ayında kendisi için “Eskiden daha sık görüşüyorduk. Artak pek görüşemiyoruz Keşke film yapsak ama Şener Şen buna yanaşmıyor” diyen İlyas Salman’a olumlu bir göndermede bulundu.

iZLEYİCİ İKİ USTA İSMİ TEKRAR BİR ARADA GÖRMEK İSTİYOR

Oyuncu Şener Şen bir dönem birlikte projelerde rol aldığı İlyas Salman’la film yapmak istediği mesajını verdi. İki oyuncu Şekerpare, Kibar Feyzo, Banker Bilo, Dolap Beygiri, Çiçek Abbas gibi filmlerde birlikte çalışmışlardı. İzleyici iki oyuncunun eski filmlerini hala izlemekten büyük keyif alıyor ve tekrar bir arada görmek istiyor.

İLYAS SALMAN’DAN ŞENER ŞEN’E SİTEM

 

“NEDEN OLMASIN BEN DE İSTERİM”

Milliyet‘in haberine göre önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Şener Şen, daha önce kendisi için “Keşke film yapsak ama buna yanaşmıyor” diyen İlyas Salman’a olumlu bir göndermede bulundu. Şen, “Neden olmasın ki? Keşke yapsak, ben de isterim. Ancak bunun için senaryonun sağlam olması lazım” dedi.

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir