Connect with us

TELEVİZYON

Ushan Çakır Ufak Tefek Cinayetler’in kadrosunda

Başarılı oyuncu Ushan Çakır, Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşan Ufak Tefek Cinayetler’in 2’inci sezonuna dahil oldu.

Published

on

Ushan Çakır Ufak Tefek Cinayetler'in kadrosunda

Star TV’de yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler’in yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler, dört kadın ve dört adam arasındaki karanlık sırları anlatıyor. Ufak Tefek Cinayetler’ in merakla beklenen 2. sezonunda kadroya başarılı oyuncu Osman Sonant’ın ardından Ushan Çakır da dahil oldu.

SARMAŞIK’I KARIŞTIRACAK

Leyla ile Mecnun dizisinde yıldızı parlayan, son olarak ise Masun Değiliz’de rol alan Çakır yeni sezonda Ufak Tefek Cinayetler’de Emre Çelen karakterine hayat verecek. 34 yaşındaki oyuncunun canlandıracağı karakter ‘Sarmaşık’ı karıştıracak.

ZENGİN, ÇEKİCİ VE GİZEMLİ ADAMI OYNAYACAK

Birbirinden çok sevilen karakterleri, etkileyici senaryosu, iddialı prodüksiyonu ile fark yaratan Ufak Tefek Cinayetler 2. sezon çekimlerine başladı. Kadroya dahil olan sevilen oyuncu Osman Sonant, yeni sezonda sürpriz bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. ‘Kerim Adil Sağlam” karakterine hayat verecek olan Osman Sonant, et imparatoru “El Turco” lakaplı çok zengin, çekici, bir o kadar da gizemli bir adamı canlandıracak.