Connect with us

YEREL HABERLER

Duş Almak İçin Camiye Giden Adam Ölü Bulundu

Ailesinden ayrı yaşayan 3 çocuk babası Basri Bayram, yalnız yaşadığı tek odalı evde banyo bulunmadığı için duş almak için caminin banyosuna girdi. Uzun süre kabinden çıkmayan adam, çevredekiler tarafından ölü olarak bulundu.

Published

on

Sivas'ta Duş Almak İçin Camiye Giden Adam Ölü Bulundu

KAPIYI KIRARAK İÇERİYE GİRDİ

Olay, saat 16.00 sıralarında 4. Eylül Mahallesi’nde bulunan Yayla Camii’nde meydana geldi. Ailesinden ayrı yaşayan 3 çocuk babası Basri Bayram, yalnız yaşadığı tek odalı evde banyo bulunmadığı için duş almak için caminin banyosuna girdi. Bayram, uzun süre kabinden çıkmayınca ve çağrılara tepki vermeyince çevredekiler kapıyı kırarak içeri girdi. Bayram’ın nabzının atmadığını fark ettiklerinde polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Basri Bayram’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Hayatını kaybeden Basri Bayram’ın yakınları olay yerine geldi. Bayram’ın cansız bedenini gören yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cansız bedeni cenaze aracı ile Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili adli inceleme başlatıldı.

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir