Connect with us

MAGAZİN

İngiliz Manken: “Beni Kaçıranı Kendime Aşık Ettim”

Published

on

Milano'da Kaçırılan İngiliz Manken: "Beni Kaçıranı Kendime Aşık Ettim"

Geçtiğimiz yıl çekim için Milano’da kaçırılan Ayling’e ketamin enjekte edildi, soyuldu, kelepçe takıldı ve bir çantanın içine sokularak bir aracın bagajında 193 kilometre uzaklıktaki bir çiftlik evine götürüldü. Manken iki gün boyunca şifonyere zincirli kaldıktan sonra kendisini kaçıran kişiyle aynı yatağı paylaştı. Hatta elinden kurtulmak için kendisini aşık etti.

KONUŞTUKÇA BENDEN HOŞLANDIĞINI FARK ETTİM”

BBC 2 televizyonuna konuşan Ayling, “Konuştukça aramızda bir bağ oluştu. Benden hoşlandığını fark ettim ve bunu kendi avantajıma kullanmam gerektiğini biliyordum” dedi.

“CİNSEL İLİŞKİ KÖLESİ OLARAK SATMAKLA TEHDİT ETTİ”

Londralı 20 yaşındaki Ayling, geçen yıl Temmuz ayında Lukasz Herba tarafından bir çekim için Milano’ya davet edilmişti. Ayling Milano’ya varınca ona ketamin enjekte edildi, soyuldu, kelepçe takıldı ve bir çantanın içine sokularak bir aracın bagajında 193 kilometre uzaklıktaki bir çiftlik evine götürüldü. Ayling eve vardığında Herba, 300 bin euro fidyenin bulunmaması durumunda Ayling’i cinsel ilişki kölesi olarak satmakla tehdit etti.

“KAÇMAK İÇİN ŞANS OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM”

Herba aynı zamanda Ayling’e onu öpüp öpemeyeceğini ve bir ilişki yaşayıp yaşamayacaklarını sordu. Ayling “Bunun kaçmak için bir şans olduğunu düşündüm” diye konuştu. “Gelecekten konuşurken tepkisini gördüm. Çok heyecanlı davranıyor ve sabırsızlanıyordu. Sürekli bundan söz etmek istiyordu. Bunu sürdürmem gerektiğini anladım” Ayling “Evet garip görünüyor olabilir. Ama size hisler besleyen birine karşı nasıl soğuk davranırsınız ki? Özellikle de sizi serbest bırakması için buna güvenirken. Bana aşık olması için elimden gelen her şeyi yaptım”.

“TANIKLAR ŞAKALAŞIP GÜLDÜ”

Herba Ayling’in menajerinden talep edilen fidyenin ödenmeyeceğini anlayınca Ayling’i serbest bıraktı ve Milano’daki İngiliz konsolosluğuna götürdü. Konsolosluğun açılmasını beklerken bir kafede çifti gören tanıklar ikisinin şakalaşıp güldüklerini söylüyor.

16 YIL 9 AY HAPİS CEZASI ALDI

Polonya vatandaşı Herba, Milano’daki davanın ardından Haziran ayında 16 yıl dokuz ay hapis cezası aldı. Herba ise savunmasında Ayling’le daha önceden tanıştığını ona aşık olduğunu ve modelin kariyerine yardımcı olmak için bir skandal yaratmak istediğini söyledi.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir