Connect with us

Sinema

Nicolas Cage En Karanlık Spider-Man’i seslendirecek

Nicolas Cage 2018 senesini süper kahraman seslendirmeleri yaparak geçiriyor! 3 Ağustos’ta vizyona girecek olan Teen Titans Go! To the Movies filminde Superman’ı seslendireceğini zaten biliyorduk. Fakat anlaşılan Cage’e bu kadarı yetmemiş. Ünlü oyuncu ayrıca Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyonunda Spider-Man Noir’ı seslendirecek.

Published

on

Animasyon serisi, aslında Spider-Man’le ilgili en özgün ve en ilginç hikayelerden biri sayılabilir. Into the Spider-Verse’te çoklu evrenler konu edilir ve farklı boyutlardan pek çok Spider-Man vardır. Farklı boyutlar, farklı Spider-Man’ler yaratır. Ve bu Spider-Man’lerden biri de Spider-Man Noir’dır. Noir boyutunda olaylar 1933 senesinde geçer. Büyük Buhran sırasında genç Peter Parker, altın bir örümcek heykelinin içinde hapsolmuş çok zehirli ve lanetli bir örümcek tarafından ısırılır. Bu zehir kendisini öldürmez ama insan üstü güçler bahşeder. Orijinal Spider-Man’e nazaran duvarlara yapışamasa da, siyah renkte organik ağ atma yeteneğine sahiptir.

Seride Spider-Man Noir’a ne kadar yer verilebilir henüz bilinmiyor. Çünkü olaylar Peter Parker’dan çok başka bir boyutun Peter Parker’ı olan ve The Ultimate Spider-Man olarak tanınan Miles Morales etrafında gelişecek. Yine de bu seride pek çok farklı ve tuhaf Spider-Man’i bir arada görmek eğlenceli olacak. Seri 14 Aralık’ta başlıyor ve seslendirme kadrosunda Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali ve Liev Schreiber bulunuyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir