Connect with us

TELEVİZYON

Çukur dizisine yaptığı şarkıları Otizmli çocuklara bağışladı…

Published

on

Çukur için düzenlemesini yeniden yaptığı ve dizinin oyuncusu Nebil Sayın’la seslendirdiği ‘Haydar Haydar’ türküsüyle büyük bir ivme kazanan Gökhan Bölükçü’den bomba gibi bir şarkı daha geldi.

Bölükçü, kendi adını taşıyan Youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda dinleyicinin beğenisine sunulan Cehennemin Dibi teklisi ile oldukça iddialı…

Galata, Karaköy ve Balat sokaklarında gerçekleşen videoklibin yönetmenliğini ise Buğra Karaçam üstlendi.

Klipte genç sanatçıya Brezilyalı model Deh Laet eşlik etti.

Bölükçü, Haydar Haydar ve Cehennemin Dibi teklilerini Çukur dizisinin de desteklediği Tohum Otizm Vakfı’na bağışlayacağını belirtti.

Genç sanatçı bunu sadece single’ın gelirlerini bağışla bırakmayıp klibin içerisinde de ‘’Otizmin farkındayız, onların yanındayız’’ sloganını yerleştirerek desteğini sürdürdü.

Bölükçü: ‘’ İlk defa sözünü, müziğini ve aranjesini bir arada yaptığım bir eser oldu. Bu durum beni de oldukça heyecanlandırdı. Sanat, böylesi önemli toplumsal konulara dikkat çekme amacıyla yapılınca daha bir anlamlı oluyor. Bende bu şarkıyla bu güzel projeye anlam katabildiysem ne mutlu bana… Umarım tüm dinleyenler beğenir ve bu projeye destek olarak bir otizmli çocuğun eğitim hayatına katkıda bulunurlar.’’

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir