Connect with us

TELEVİZYON

Tolgahan Sayışman, yeni dizisiyle dönüyor

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Siyah İnci dizisinde Hande Erçel ile oynayan Tolgahan Sayışman, yeni sezonda MF Yapım’ın çekeceği Kanal D’nin iddialı projesinde oynayacak.

Published

on

Medyatava’da yer alan habere göre Hayat Işığım isilmli dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan yaparken, senaryoyu da Melis Civelek yazıyor.

Tolgahan Sayışman’ın imza aşamasında olduğu proje, Fethiye civarı ve ağırlıklı Köyceğiz’de çekilecek. Kadın başrol karakterleri Elif ve Derya için cast görüşmelerinin sürdüğü dizide Tolgahan Sayışman ‘Yılmaz Karabey’ adlı yüzbaşıya hayat verecek.

‘Hayat Işığım’da Hakkari’de bir köyde yaşanan çatışma Yüzbaşı Yılmaz’ın bütün hayatını alt üst edecek. Vücudundaki şarapnel parçası ve kurşun yaralarına rağmen aylarca süren tedavi sonrası hayata tutunan genç yüzbaşı, suçluluk duygusu ve pişmanlıklarla boğuşurken üstüne bir de malulen emekli edilince insanlardan kaçıp bir deniz fenerinde bekçilik yapmaya başlayacak. Ancak mucize eseri tutunduğu hayat, ona yeni tanıştığı Elif’le beraber peş peşe büyük sürpriz ve travmalar yaşatmaya devam edecek.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir