Connect with us

3. SAYFA

Küçük Eylül Son Yolculuğuna Uğurlandı

Published

on

Küçük Eylül Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde 22 Haziran’da kaybolan ve dün cansız bedeni toprağa gömülü bulunan Eylül Yağlıkara son yolculuğuna uğurlandı. Küçük kız cenaze namazının kılınmasının ardından köyünün mezarlığında toprağa verildi.

KÜÇÜK EYLÜL’ÜN CESEDİ ELEKTRİK DİREĞİNİN ALTINDA GÖMÜLÜ BULUNDU

Ankara’nın Polatlı ilçesindeki Uzunbeyli Mahallesi’nde 22 Haziran’da kaybolan Eylül Yağlıkara’nın bulunması için yapılan çalışmalar kapsamında elde edilen bulguları değerlendiren ekipler, küçük kızın cansız bedenini dün bir tarladaki elektrik direğinin altında gömülü halde buldu.

ACILI ANNE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Eylül’ün cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Uzunbeyli Mahallesi’ndeki evine getirildi. Baba İbrahim ile anne Şerife Yağlıkara, gözyaşlarına boğulurken, acılı aileyi vatandaşlar teselli etti.

CENAZE TÖRENİNE YÜZLERCE VATANDAŞ KATILDI

Helallik alınmasının ardından cenaze namazının kılınacağı Uzunbeyli Mahallesi Eski Cami’ne geçildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına minik Eylül’ün yakınları ve mahalle sakinlerinin yanı sıra Ankara Valisi Ercan Topaca katıldı. Eylül’ün naaşı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

VATANDAŞLAR İDAM CEZASI TALEP ETTİ

7 gündür sorgulanan katil zanlısı ise konuşmuyor. Gözaltında olanlar arasında katil zanlısını sevgilisi de var. Eylül Yağlıkara’nın öldürülmesiyle ilgili protesto gösterisi düzenleyen vatandaşlar, “çocuk tecavüzü ve cinayeti faillerine idam cezası” talep etti

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir