Connect with us

DÜNYA

Trump’ın sözcüsünü kovan restoran sahibi konuştu!

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders’ı mekanından kovan Virginia eyaletindeki bir restoranın sahibi, hareketine gerekçe olarak ABD Başkanı Donald Trump’ın cinsel azınlıklara karşı politikasını gösterdi.

Published

on

Washington Post’un haberine göre restoran çalışanları arasında gayler de bulunuyor. Mekanın sahibi Stephanie Wilkinson, çalışanlarının Trump’ın trans bireylere orduyu yasaklamasından hoşnut olmadığı nedeniyle Sanders’i kovma kararı aldığını söyledi.
Habere göre, Beyaz Saray sözcüsü restorana girince Wilkinson çalışanlarına Sanders’i kovmasını isteyip istemediklerini sordu ve onlar ‘evet’ yanıtını verdi.

Sanders’e, restoranın herkesin uyması gerektiği belli standartları olduğunu söyleyen Wilkinson, sözcüye eşlik edenlere onların kalabileceğini söylediğini ama onların da gitme kararı aldığını anlattı.

Sanders’in geldiğini öğrendiğinde, sözcü ve ona eşlik edenlerin sipariş vermiş olduğunu ve yemeklerini aldıklarını aktaran Wilkinson, sözcüye eşlik edenlerin yemeğin parasını ödemek istediğini ama bunu reddettiğini söyledi.

Trump, geçtiğimiz Mart ayında trans bireylerin orduda görev yapmasını yasaklamıştı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir