Connect with us

TELEVİZYON

Meleklerin Aşkı’ndan 2. afiş

Show Tv’nin yeni dizisi Meleklerin Aşkı çok yakında izleyici ile buluşacak. Meleklerin Aşkı’ndan 2. afiş ise izleyicilerin beğenisine sunuldu. 

Published

on

Meleklerin Aşkı’ndan 2. afiş

5 Temmuz Perşembe günü Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen ve senarist koltuğuna başarılı projelerin mimarı Ersoy Güler’in oturduğu “Meleklerin Aşkı” dizisinin 2. afişi de yayınlandı. Tanıtımları büyük yankı uyandıran, aşk dolu bir hikaye ile romantik komedinin inceliklerini birleştiren Meleklerin Aşkı’nda Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen ve daha birçok başarılı isim yer alıyor.

Büyük kızı ve damadına kızıp huzurevine yerleşen ve Yağmur’u (Berkay Hardal) öz oğlu gibi seven Rukiye (Oya Başar), Melek (Gülper Özdemir) ve Yağmur’u evlendirebilmek için türlü planlar yapar. Ama kaderin cilvesi Rukiye’nin işini kolaylaştırır. Çünkü Yağmur; huzurevine adeta bir melek gibi yetişen Melek’e daha ilk görüşte aşık olmuştur.

 

Meleklerin Aşkı 5 Temmuz Perşembe saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir