Connect with us

SPOR

Mesut Özil’in yerine başka Türk! Milli yıldız…

Published

on

Mesut Özil'in yerine başka Türk! Milli yıldız...
1 / 8

Dünya Kupası’nda Almanya formasıyla mücadele eden Mesut Özil’in durumu da bu transferi yakından ilgilendirecek… İşte o flaş gelişme…

2 / 8

Yusuf Yazıcı’ya devlerin ilgisi devam ediyor. Tottenham ile sözleşme yenileyen Teknik Direktör Pochettino, Trabzonspor’un 10 numarası Yusuf’u gözüne kestirdi.

3 / 8

İngiliz basını, Tottenham’ın ilk etapta Arsenal’in yıldızı Mesut için nabız yoklaması yaptığını, olumsuz yanıt alınca Yusuf Yazıcı’ya döndüğünü iddia etti.

4 / 8

Hotspur ekibiyle mukavelesini 5 yıl daha uzattığı belirtilen Pochettino, Yusuf Yazıcı’nın yeteneğinin büyüsüne kapıldı.

5 / 8

46 yaşındaki çalıştırıcının, “Kane ile devam etmemiz gerekiyor. Özil, Kane ile sistemimizin parçası olur ama transfer zor. Yusuf Yazıcı da en az onun kadar iyi” sözlerine vurgu yapıldı.

6 / 8

Haberde Yusuf’un oyun stilinin ‘Sakinlik ve oyun okuma’ sezgisinin Mesut’la aynı özelliklerde olduğuna da dikkat çekildi. Tottenham, Mesut Özil için bir kez daha nabız yoklayacak ve duruma göre Yusuf ile görüşecek. (Akşam)

7 / 8

Mesut Özil son olarak, Almanya’nın hazırlık maçında Avusturya’ya 2-1 kaybettiği maçta gol atmıştı. Mesut attığı golü izlemek için videoya tıklayınız…

8 / 8

Günün en popüler bahisleri burada, incelemek için tıklayın!

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir