Connect with us

3. SAYFA

13 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçan sürücü yakalandı

Published

on

13 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçan sürücü yakalandı

Samsun’un Canik ilçesinde yaşan 8. sınıf öğrencisi Berkan Bozdağ, ailesi ile birlikte Çarşamba’daki halasına iftara gitti. İftar sonrası kapı önündeki küçük Berkan’a otomobil çarptı. Olay yerinden kaçan sürücü, emniyet ekipleri tarafından bulundu.

SEMAVERDE ÇAY İÇECEKTİ

İftarın ardından evin önünde semaver yakıp çay içmek isteyen aile fertlerinden Berkan Bozdağ’a plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir araç çarptı. Kimliği belirsiz sürücü olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken, ağır yaralanan ve özel bir hastaneye ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Berkan Bozdağ, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 3 gün önce hayatını kaybetti.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri yaptıkları çalışma sonucu çok sayıda güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek önce kazaya karışan aracın cinsini ve plakasını tespit etti ardından da 13 yaşındaki çocuğa çarparak ölümüne sebep olan otomobil sürücüsü 36 yaşındaki Erdoğan D. ve yanında bulunan 28 yaşındaki Mehmet A.’yı bugün yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir