Connect with us

GÜNDEM

Erdoğan: Kandil’i vurduk!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Niğde’de konuştu. Erdoğan, “Kandil demiştim hatırlayın. Oraya da operasyonlarımızı başlattık. 20 uçağımızla 14 önemli noktayı yok ettik. 20 uçak… Gittiler vurdular döndüler. Ama daha bitmedi” dedi.

Published

on

İşte Erdoğan’ın Kandil’e operasyonla ilgili sözleri:

Bay Kemal ne dedi? Afrin’de ne işimiz var. Ya sizinle bu ülke yönetilmez? Ülkemize saldıranlar karşısında, bizi taciz edenler karşısında bunun bedelini biz ağır ödetiriz. Şu ana kadar sadece Afrin’de 4500’ün üzerine çıktık.

Kandil demiştim hatırlayın. Oraya da operasyonu başlattık. 20 uçağımızla 14 önemli noktayı yok ettik. 20 uçak… Gittiler vurdular döndüler. Ama daha bitmedi. Bu millet hainlerin tepesine hiç ummadığı anda inen güçlü bir devlettir. Yurt dışına kaçan 80’in üzerinde FETÖ’cü alçağı paketleyip adalete teslim ettik mi?

Bay Kemal terörün desteklediği kişileri koluna takıp Ankara’dan İstanbul’a yürüyor. Bay Muharrem de terörün desteklediği partinin başkanını sözde o da cumhurbaşkanı adayı şu anda gidip Edirne’de ziyaret ediyor. Şimdi hedefimiz bataklığın en büyüğünü kurutmak. Kandil’i ülkemiz ve milletimiz için bir terör kaynağı olmaktan çıkarıyoruz.

Bölücü örgütün siyasi uzantılarına yoldaşlık yapanlar rahatsız olsa da terörü bu ülkenin gündeminden çıkaracağız. Ama önce dün Afrin’e yaptıkları itirazları bugün Kandil’e yapan gafillere sandıkta bir ders vereceğiz.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir