Connect with us

SPOR

Beşiktaş Pepe’yi satmayı planlıyor

Beşiktaş cephesi, Pepe hakkında çıkan transfer söylentilerini yalanlamadı. 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Dünya Kupası’ndan sonrasını işaret etti.

Published

on

Portekiz Milli Takımı kampında bulunan tecrübeli oyuncu Pepe’nin, Suudi Arabistan’ın Al-İttihad takımına transfer olacağı şeklindeki söylentiler, Portekiz’de gündemi meşgul ediyor.
Siyah-beyazlı ekibe geçen sezon Real Madrid’den katılan ve oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan Pepe’nin de bu teklifi değerlendirme eğiliminde olduğu belirtiliyor. Beşiktaş cephesi ise bu konuda tek başına bir karar verme yanlısı değil. Pepe ile bir değerlendirme yaptıktan sonra tavrını netleştirecek. Bu konuda Portekiz basınına konuşan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, satış için açık kapı bıraktı. Ancak Pepe’ye olan saygılarından dolayı oyuncuyla konuşmadan, bu konudaki fikirlerini açıklamayacaklarını bildirdi. Pepe’nin iyi bir profesyonel olduğunu belirten Çebi, “Kendisi Dünya Kupası’nda mücadele edecek. Şu anda transfere değil, Dünya Kupası’na odaklanmış durumda. Kupadan sonra bir araya gelip, konuşur ve iki taraf açısından da en doğru kararı alırız” diye konuştu.
Beşiktaş’la 2019 sezon sonuna kadar mukavelesi bulunan Pepe, Al-İttihad takımını tamamen ekonomik sebeplerle istiyor. 35 yaşındaki oyuncu son transferini yaparak, kariyerini noktalamak niyetinde. Pepe’ye gelen teklifin 7 milyon euro olduğu ancak Beşiktaş’ın 15 milyon euro istediği ifade ediliyor. Pepe geçen sezon Beşiktaş formasıyla 35 maç oynamış ve 2 gol atıp, 1 de asist yapmıştı.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir