Connect with us

TELEVİZYON

Çukur’daki şok gelişmeye eleştiri yağıyor!

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’a damgasını vuran bir gelişme yaşandı dün akşam…Dizide Saadet’in çocukluk aşkı olan Vartolu’dan hamile olduğu ortaya çıktı.

Published

on

Sadiş, hamile olduğunu öğrenince Vartolu ile konuşmak istedi ama konuşamadı. Sena ile paylaşmaya çalıştı, onun da işi başından aşkındı. Tek başına öğrendiği gerçekle kalan Saadet’in hamile olduğunu öğrenen Vartolu’nun tavrı şimdi merak konusu.

Bu durumda İdris Baba, Saadet’i Vartolu’ya verir mi bekleyip göreceğiz ama haberi aldıktan sonra Vartolu’nun Saadet’i almak için her şeyi yakıp yıkacağı da anlaşılıyor.

Sosyal medyada ise dizinin müdavimleri bu duruma ateş püskürdü. Kimi izleyenler de Saadet’in nasıl hamile kaldığına dair durumu ti’ye alan mesajlar paylaşıyor. Bir izleyicinin yazdığı şu yorum ise güldürdü:

“En son Vartolu ışığa yöneliyordu. Derin derin nefes alıp veriyordu. Herhalde telepati yöntemiyle hamile bıraktı Sadişi!”

Sosyal medyada yapılan yorumlardan büyük çoğunluğu, Vartolu ve Saadet’in ne ara birlikte oldukları ile ilgili. Bu algıyı yaratacak bir sahne hiç olmadığı için, izleyenler de sonradan senaryoya eklendiği anlaşılan hamilelik olayını alaya alıyorlar. “Ne ara hamile kaldı bu kız?” sorularını soran izleyenler, Vartolu’ya DNA testi yaptırmasını bile önerdi!

Bazı izleyenler ise Saadet ve Vartolu’nun masum aşklarına gölge düştüğü kanısındalar. “Vartolu, Saadet’in saçını okşamaktan başka bir şey yapmadı, nasıl hamile kaldı?” şeklinde yorumlarla, durumu anlayamadıklarını da belirtiyorlar.

“Junior Vartolu geliyor, Çukur’a kök söktürecek” yorumları da yapılan sahneye “Rezil ettiler diziyi, tutunduğumuz bir bu masum aşk vardı saçmaladılar iyice”, “Mihriban gibi muazzam bir sahneden buralara nasıl geldik anlamıyorum ya!” ifadelerini kullanıyorlar.

Saadet ve Vartolu ilişkisine yeni bir ivme katmak için böyle bir gelişme yaşandığı yorumları da yapılıyor. İkiliyi birleştirmenin bir yolunu arayan senaristin, böyle bir çözüm yolu bulduğunu düşünenler de yer alıyor.

Bir izleyici hamilelik meselesini klişe bulsa da yeni hikayeler için gerekli olduğu görüşünü şu şekilde dile getirmiş:

“Senarist sonradan karar verdi bence buna. Basta acaba mi diye açık bırakmıştı. Bir şey yazamazsam kullanırım diye. Cemil de öldü. O hikaye bitti. Sürekli kaçan, tersleyen Sadiş ve kovalayan Vartolu bir yere kadardı. Zaten Vartolu’yu düşman yapacağım diye Sadiş karakterini bayağı kullanmıştı. Geri birleştirmek için böylü bir çözüm yolu buldu ya da daha başka kapıları açacak bu olay. Ha olmasa bence de daha hoş olabilirdi. Biraz klişe.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir