Connect with us

EKONOMİ

Erdoğan’dan İngilizlere: Gelin size konut satalım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Devlet Bakanı Mehmet Şimşek’in apar topar Londra’ya gitmesinden sonra neden İngiltere’ye gittiği ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomi S.O.S. verirken İngiliz yatırımcıları Türkiye’de yatırım yapmaya çağırdı. Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği İngiltere’nin başkenti Londra’da, Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu’nun kapanışında konuştu. Erdoğan, “Dünyanın değişik coğrafyalarındaki iş ve ticaret fırsatlarından birlikte yararlanalım. Gelin bu büyük fırsatı birlikte değerlendirelim” dedi.

Published

on

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının satır başları:

Önümüzdeki dönemde firmalarımızın karşılıklı olarak Türkiye ve Birleşik Krallık’ta faaliyet göstermesi mal ve hizmet satmasıyla yetinmeyelim. Katma değeri yüksek ürünleri birlikte üretme fırsatlarını araştıralım.

Dünyanın değişik coğrafyalarındaki iş ve ticaret fırsatlarından birlikte yararlanalım. Gelin bu büyük fırsatı birlikte değerlendirelim.

Turizm önemli bir iş birliği alanımızdı ama bir süredir durgunluk yaşanıyordu. Bu sene hareketlendi. Ağırlamak istediğimiz 40 milyon turist içinde biz sizleri görmeyi arzuluyoruz. Konut sahibi olmanızı da arzuluyoruz. İngiliz dostlarımızdan konut sahibi olanlar çok ama daha fazla olmasını istiyoruz.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir