Connect with us

FOTO GALERİ

Bir dönemin en çok aranan ismiydi

Onu Türkiye’nin Yıldızları isimli yarışma programıyla tanıdık. Yarışmada yeteneği ve güzelliğiyle sıyrılıp birinci olan Yasemin Hadivent, Gökhan Özen ile Sevda Çiçeği dizisinde başrolü paylaştı. Güzel oyuncuyla ilgili asıl dikkat çeken detay ise ünlü ikizlerinin oluşu! İşte ‘yok artık’ dedirten müthiş benzerlikler…

Published

on

Bir dönemin en çok aranan ismiydi

Türkiye’nin Yıldızları‘nda ünlü olan Yasemin Hadivent asıl büyük çıkışını Gökhan Özen ile oynadıkları Sevda Çiçeği dizisinde, Fırtına Leyla karakteri ile yaptı.

 

Güzelliğiyle bir dönem Türk erkeklerinin gözdesi olan oyuncu, daha sonra Hayal ve Gerçek, Arka Sıradakiler gibi yapımlarda yer almış olsa da uzun süredir ekranlardan uzak.

 

Instagram paylaşımlarıyla dikkat çeken güzel oyuncuyla ilgili asıl dikkat çeken detaysa, meslektaşları arasında ikizi kadar çok benzediği isimlerin olması!

 

Hatta onun için ‘Kim olarak bakılırsa onu görebiliyorsunuz’ şeklinde yorumlar bile yapılıyor.

 

DEMET ŞENER

İlk isim hiç şüphesiz Demet Şener!

 

Yüz şekillerinden, ten renklerine…

 

Ve hatta bakış ve gülüşe kadar her şey aynı!

 

BURÇİN TERZİOĞLU

Diğer bir isimse kesinlikle Burçin Terzioğlu.

 

İki güzelin birbirlerine kardeş kadar benzediklerini fark etmemek imkansız.

 

Bunda göz renklerinin ve yüz yapılarının payu büyük elbette.

 

TÜLİN ÖZEN

Diğer bir benzeriyse şimdilerde Ufak Tefek Cinayetler’deki Arzu karakteriyle fırtınalar estiren Tülin Özen.

 

Buğulu bakışları ve hafif donuk halleriyle kesinlikle birbirlerine çok benziyorlar.

 

Saç ve ten renklerindeki uyum da gözlerden kaçmıyor tabii…

 

PEKİ YASEMİN HADİVENT KİMDİR?

Yasemin Hadivent, 6 Haziran 1982 yılında Sofya’da doğdu. Annesi Bulgaristan Türklerinden, babası İran Azerilerindendir.
 

Babasını dokuz yaşındayken kaybeden güzel oyuncu Yurdaer Doğulu bale okulunda bale eğitimi almış; fakat çocukken kalbinde oluşan rahatsızlıktan dolayı çok sevdiği baleyi bırakmak zorunda kalmıştır.

 

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan genç oyuncu Türkiyenin Yıldızları adlı oyunculuk yarışmasında birinci oldu.

 

İlk başrolünü Gökhan Özen ile paylaştığı Sevda Çiçeği dizisinde Fırtına Leyla karakteriyle oynadı.
 

Sevda Çiçeği’ndeki başarısından sonra Ruhsar isimli dizinin formatındaki senaryosunu Gani Müjde’nin yazmış olduğu Cem Kılıç ile başrolünü paylaştıkları Hayal ve Gerçek dizisinde Hayal’i oynadı.

 

Müzik ve dans alanında da başarılı olan Yasemin Hadivent, Buzda Dans adlı programda eski milli futbolcu İlhan Mansız‘la finale kalarak ikinci oldu.

 

2010-2011 sezonunda Hamdi Alkan’ın yönettiği Arka Sıradakiler adlı gençlik dizisinde Sevda rolü ile izleyicinin karşısına çıktı.

 

Son olarak 57 ünlü kadınla birlikte 8 Mart 2012 Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadına şiddete dikkat çekmek için yapılan “Her Ses Bir Nefes” isimli sosyal sorumluluk projesinde yer aldı.