Connect with us

TELEVİZYON

Masum Değiliz dizisi için geri sayım başladı

Published

on

ATV ekranlarında yeni başlayacak olan Masum Değiliz dizisi, 31 Mart akşamı ekranda olacak. Dizide kimler oynuyor, konusu ne?

İşte tüm detaylar:

Dizinin konusu:

Lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaş; Mert, Emir ve Volkan. Mert’in nişanın olduğu gün, aralarında Mert’in nişanlısının kardeşi Umut’un da dahil olduğu büyük bir olaya karışırlar ve bu olay hepsinin hayatını değiştirir. O günden sonra her birinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır o kadar büyüktür ki taşıması o genç bedenlere ağır gelecektir.

“Herkesi kandırabilirsiniz ama vicdanınızı asla” sloganıyla gelen dizi güçlü oyuncu kadrosu ve ilginç senaryosuyla dikkat çekiyor.


MASUM DEĞİLİZ KÜNYE

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Serkan İpekören’in üstlendiği, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Pelin Karamehmetoğlu ve İlke Yeşilay’ın yazdığı dizide, başrolleri Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası paylaşıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve izleyicileri ekran başına kilitleyecek ilginç senaryosuyla dikkat çekecek dizi, daha ilk fragmanıyla ilgi odağı oldu. Sosyal medyayı mesaj yağmuruna tutan izleyiciler, beğenilerini dile getirirken, Masum Değiliz’in tanıtımı internette çok konuşuldu.

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Levent Türkan’ın üstlendiği, senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Pelin Karamehmetoğlu ve İlke Yeşilay’ın yazdığı dizide, birbirinden ünlü isimler oynuyor. Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır ve Sercan Badur’un başrolleri paylaştığı Masum Değiliz’in, atv’nin, 2018’e damgasını vuracak en iddialı yapımlarından biri olacağı belirtiliyor.

MASUM DEĞİLİZ OYUNCULARI (KİM KİMDİR?)

USHAN ÇAKIR

Volkan

Tıp fakültesinde hocalık yapmaktadır. Oldukça başarılı, zeki ve azimlidir. Bütün hayali, bulunduğu bölümün başına geçebilmektir. Emir ve Mert’in çocukluk arkadaşıdır. Sema ile evlidir. Çevresinde mütevazı bir kişilik olarak gözükse de baskıladığı gizli bir yanı vardır. Bu gizli tarafı, kendini tehdit altında hissettiğinde birden ortaya çıkar. Yaşadıkları olayın ardından o da psikolojik olarak dağılır. Aslında bu yaşanılan olay onun bastırdığı kişiliğinin zamanla iyice ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Rol Aldığı Diziler
Masum Değiliz (2018) – Volkan
Kara Ekmek (2015) – Çetin
Kalp Ağrısı (2010) – Nihat

Ushan Çakır kimdir?

23 Mayıs 1984 tarihinde İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. 2005 yılından bu yana birçok projede yer alan tecrübeli oyuncu, kariyerine ilk olarak atv ekranlarında yayımlanan Belalı Baldız dizisiyle başladı. Yine bir atv dizisi Kara Ekmek’te de rol alan oyuncu şimdi ise Masum Değiliz dizisinde yer alıyor.

Doğum Tarihi : 23/Mayıs/1984 (34 yaşında) , İzmir


Uraz Kaygılaroğlu

Mert

Zeki, özverili ve ailesine düşkündür. Hayattaki en iyi dostları, eski arkadaşları Emir ve Volkan’dır. İnşaat mühendisi olup babasının inşaat şirketinde çalışmaktadır. Şirketin işlerinin bozulmasıyla birlikte Koruhan’lara damat olmaya ikna olmuştur. Ama bu sadece bir çıkar evliliği değildir onun için.

Rol Aldığı Diziler
Masum Değiliz (2018) – Mert

Uraz Kaygılaroğlu kmdir?

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nden mezun oldu. Aslen Balıkesirli. Birçok televizyon dizisinde ve sinema filminde yer aldı.

Doğum Tarihi : 30/Haziran/1987 (31 yaşında) , Balıkesir

Sercan Badur

Umut

Koruhan’ların tek erkek çocuğu, Ceyda’nın kardeşidir. Babası Numan’ın bütün çabalarına rağmen aile işleri olan inşaat sektörüyle asla ilgilenmemiştir. Tam bir sanatçıdır ve genç yaşına rağmen hatırı sayılır bir ün elde etmiştir. Neşeli, eğlenceli ve zevkli bir kişiliği vardır. Çok sosyal, bir o kadar da duygusaldır. Bu duyarlı kişiliği sebebiyle olayın ardından en çok sarsılan kişi de o olur. Ailesiyle ve çevresiyle ilişkileri giderek bozulurken, iyice paranoyak ve sürekli hata yapan bir kişiliğe bürünür.

Sercan Badur kimdir?

Mimar Sinan Üniversitesi Konsarvatuar Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2010 yılında Dot Tiyatrosunda çalışmaya başladı. Yine 2010 yılında Çağan Irmak’ın “Karanlıktakiler” adlı sinema filmi ile sinema hayatına başladı.

Doğum Tarihi : 30/Ekim/1990 (28 yaşında) , İstanbul

Damla Sönmez

Selin

Oldukça yoksul bir mahallede büyümüş, hayatın sorumluluklarını genç yaşında sırtına almıştır. Bir yandan yatalak annesine bakarken diğer yandan da bir kafede garsonluk yapmaya başlamıştır. Her ne kadar narin, kırılgan bir yapıya sahip gibi görünse de içinde güçlü bir karakterdir. Asla pes etmeyen bir yapısı vardır. Çok gururludur. Babası Haydar, kumar meraklısı ve sert bir adamdır. Başına gelecek olaydan sonra çare ararken, desteği hiç ummadığı birinden Mert’ten görür. Yalnız mücadele etmek güç olsa da, bu tanımadığı adama ne kadar güvenebileceğini de bilemez. Kimi zaman Mert’in iyi niyetinden şüpheye düşse de, bu konuda kalbinin sesini dinlemekten başka çaresi yoktur.

Damla Sönmez kimdir?

İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi’nden mezun olduktan sonra Fransa’da Paris Sorbonne Üniversitesi’nde Tiyatro eğitimi aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda yarı zamanlı iki yıl keman bir yıl piyano dalında öğrenim gördü. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okudu.

Doğum Tarihi : 03/Mayıs/1987 (31 yaşında) , İstanbul

Oya Unustası

Ceyda

Koruhan’ların genç ve güzel kızı. Türkiye’de okul kazanamayınca yurt dışına gönderilmiş orada da zar zor okuyarak Türkiye’ye dönmüştür. Mert’e takıntı derecesinde aşıktır. Onunla evlenecek olması, onun için en büyük mutluluk kaynağıdır. Babası tarafından fazlasıyla şımarık büyütülmüştür. Bu şımarıklığını özellikle Mert’e göstermemeye çalışsa da diğerleri için tam bir çekilmez kişiliktir. En iyi anlaşabildiğini düşündüğü kişi, kuzeni Melis’tir. Nişan gününden sonra Mert’in birden bire değişmesi ile içindeki korkular gün yüzüne çıkmaya başlar. Onun kendisinden uzaklaşmasının altında başka bir kız olduğunu düşünür. Mert’i başka bir kadına bırakmamaya kararlı da olsa, gelişen olaylar onun hikayesini de başka yönlere savurur.

Rol Aldığı Diziler
Masum Değiliz (2018) – Ceyda
Beyaz Karanfil (2014) – NİLÜFER KORKMAZ

Oya Unustası kimdir?

1988 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen İzmir,Buca’lı. Anne tarafı büyükleri Selanik göçmeni, baba tarafı büyükleri ise Bulgaristan göçmeni. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Flüt Bölümü’nden mezun oldu.Ayla Algan’dan oyunculuk ve sahne sanatları dersleri aldı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir