Connect with us

SPOR

Denizlispor’un ilacı milli ara!

Published

on

Denizlispor'un ilacı milli ara! Sakatlıklar...

Liglerin İrlanda Cumhuriyeti ve Karadag maçları nedeniyle milli araya girmesi, sakatlıklardan yana en çok başı ağrıyan Denizlispor’a yaradı.

Spor Toto 1. Lig’de bir türlü ateş hattından çıkamayan ve ideal kadrosunu oluşturamayan Denizlispor’un imdadına milli maç arası yetişti.  6 futbolcusundan yoksun olarak çıktığı maçta, Altınordu’ya yenilerek yara alan Denizlispor’a milli maç arası ilaç gibi geldi. Saha içinde lider eksiği çeken yeşil siyahlılarda iskeleti oluşturan isimlerin de sakat olması, horozların en büyük handikapını oluşturuyor. Erzurum BŞB maçında sakatlanan Kerem Can ve Ziya’nın yanı sıra Eze ile Berkan’ın antrenmanda eski sakatlıklarının nüksetmesi, Cenk ve Burak’ın sarı kart cezalısı olmaları Denizlispor’un Altınordu maçına 6 eksikle çıkmasına neden olmuştu.

Kulüp doktoru Ahmet Edremit, arka adalesinde yırtık ve ödeme bağlı kanama olan Ziya ile üst adalesinde zorlamaya bağlı sıkıntı yaşayan Berkan’ın tesislerde tedavilerine devam edildiğini söyledi. Her iki futbolcuyu fizik tedavi, fitness ve kuvvetlendirme ile koşu çalışmalarına tabi tuttuklarını kaydeden Edremit, alt adalesinde sıkıntı olan Kerem Can’ın izin alarak İzmir’e, üst adalesinde yırtık olan Eze’nin de Fransa’ya hem ailelerini, görmeye hem de tedavi uygulamaya gittiklerini açıkladı.

Eze’in iyileşme sürecini tehlikeye atmamak için Altınordu maçında riske etmediklerini açılayan Edremit,  “Eze, iyi bir tedavi süresi geçirdiğinde takıma daha uzun süreli fayda sağlayacaktır” diye görüş belirtti.  Milli maç arasında sakat futbolcuların tümünün iyileşebileceğini öngören kulüp doktoru Ahmet Edremit,  “Antrenmanlarda sürpriz bir sıkıntı yaşanmazsa Ankaragücü maçında tam kadro sahaya çıkma şansımız yüksek” dedi.

Sportif Direktör Bülent Ertuğurul ise, 3 gün iznin ardından Çarçamba günü topbaşı yapacaklarını söyledi. Ertuğrul,  “Acısıyla tatlısıyla Altınordu maçı geride kaldı. Artık önümüzdeki maça odaklanmamız gerek. Adeta, sırat köprüsünden geçiyoruz. Bu aşamada acemi hakemler istemiyoruz. Maçlarımıza tecrübeli hakem istiyoruz” diyerek, Altınordu maçının hakemine göndermede bulundu.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir