Connect with us

TELEVİZYON

Hilal ve Leon dizi tarihine geçti!

Published

on

Hilal ve Leon dizi tarihine geçti!

Vatanım Sensin’in Hilal ve Leon’u, şüphesiz artık dizi tarihine geçti!

Kanal D’nin fenomen dizisi Vatanım Sensin’in büyük aşıkları Hilal ve Leon, sadece yerli dizilere değil dünya çapındaki televizyon dizilerine de damgasını vurdu.

Geçtiğimiz günlerde ABD’nin reality show ve magazin kanalı E! Entertainment Television’ın düzenlediği “En iyi TV Çifti” anketinde ; Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin’in romantik ikilisi Hilal ve Leon ilk sırayı almayı başardı.

Genç oyuncu Miray Daner’in canlandırdığı Hilal karakteri, vatanperver bir Türk kızı. Yakışıklı oyuncu Boran Kuzum’un hayat verdiği Leon ise o dönem İzmir’i işgale gelmiş bir Yunan askeri…

Bu büyük zıtlığa rağmen birbirlerine aşk ve tutkuyla bağlı ikilinin tüm zorluklara göğüs gerip aşklarını yaşamaları izleyenleri oldukça etkiliyor.

Milli Mücadele yıllarında bunun çok zor bir durum olduğunun farkında olan izleyiciler, Hilal Leon çiftine adeta bayılıyor.

Boran Kuzum ve Miray Daner’in de sergiledikleri başarılı oyunculuk performanslarıyla iyice yükselen Hilal Leon çifti, sezon dizilerinin neredeyse en gözde çifti oldu ve dünya çapında yapılan anket oylamasıyla da tescillenmiş oldu böylece.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir