Connect with us

TELEVİZYON

Survivor enternasyonelde Türkiye ezdi geçti!

Türkiye ezdi geçti! Survivor enternasyonel yarışmasında neler oldu?

Published

on

Survivor enternasyonelde Türkiye ezdi geçti!

Survivor 2018 her bölümü ile izleyicileri ekran başına bağlıyor. Gönüllüler yine yükselişte. Survivor İpek itiraf etti “Açlıktan kafayı yemiş bir durumdayız”. Survivor Melih’in sakatlığının ardından Ramazan fenalaştı, Merve sakatlandı… Survivor’da klasik haline gelen Türkiye Romanya karşılaşmasına All Star mı Gönüllüler mi çıktı? Ödülü hangi ülkenin takımı aldı? İşte Survivor son bölüm özeti..

Survivor All Star-Gönüllüler yarışı tam gaz devam ediyor. Gönüllüler açlığın yanı sıra kendi içindeki tartışmalarla mücadele ediyor. Acun Ilıcalı, geçen bölümde sakatlanan Melih’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Hakan-Ramazan, Anıl-Cumali arasında son bölümde tartışmalar çıkıyor. Bu haftanın ödül oyununda neler oldu, hangi takım kazandı? İşte Survivor All Star-Gönüllüler yarışmalarında yaşananlar ve Survivor son bölüm özeti…


GÖNÜLLÜLER KAYBETMEKTEN YORULDU

İpek: Kuiz oyununa o kadar rahat çıktık ki.. Açlıktan kafayı yemiş bir durumdaydık. Kızları tercih ettim aynı barakada kalıyoruz çünkü.

Hakan: Burada bir Rumen ve Yunan takım varmış görmedik. İnşaallah kazanır ve onlarla rekabet ederiz.

Nevin: Utanıyorum artık kazanalım. Odaklanma problemi yaşıyoruz. Aç kalayım ama kazanalım hayat memat meselesi. Biz ne kadar kaybedersek edelim kazanmaya çalışıyoruz. Elimizle onlara vermekten sıkıldım.

Funda: Ünlüler ödüle Gönüllüler adasına lafını duymaktan sıkıldım.

Anıl: Takım mağlup da olsa galip de gelse ben elimden yaparım. Elbet takım toparlanacaktır.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir