Connect with us

SPOR

Eboue geri dönüyor

Galatasaray’ın yardımcı antrenörü Hasan Şaş, İstanbul’a gelen Eboue’nin gerekli lisansları aldıktan sonra kulüpte çalışmaya başlayacağını söyledi.

Published

on

Hasan Şaş, bir süredir zor günler geçiren Eboue hakkında konuştu. Şaş ayrıca, Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki şansını da değerlendirdi.
Şaş, “Eboue ile görüştük. Eboue’nin durumu özel bir durum. Bunları anlatmaya gerek yok. Onunla sürekli irtibat halindeyiz. Eboue İstanbul’da yaşayacak. İstanbul’da da yaşadığı sürece biz de onunla birlikte olacağız. Gerekli diploma ve lisansları aldığı zaman da Eboue’ye kulüp ve şahsımız olarak yardım edeceğiz.” dedi.
Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Bayern Münih ile oynayacağı maçları da değerlendiren Haşan Şaş, “Zor bir rakip. Herkes biliyor. Beşiktaşlılar da bunu biliyor. Bayern Münih her sene Şampiyonlar Ligi’nde yarı final, final oynayan, bütçeleri 400-500 milyon euro olan bir takım. Beşiktaş için iki maç da zor olacak. Beşiktaş elinden gelen her şeyi yapacaktır. Çünkü Beşiktaş’ın da kaliteli oyuncuları var. O tempoya, seviyeye çıktığı zaman Beşiktaş’ın şansının Vodafone Park’da süreceğini düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş’ın çok tecrübeli ve etkili isimleri var. Bu isimler eğer konsantrasyonla birlikte yüksek seviyeye çıkarsa Beşiktaş’ın bu turu geçme şansı olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir