Connect with us

GÜNDEM

Erdoğan: Bunların devamı gelecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha hakim ve savcı rolünü üstlendi. Erdoğan, İçişleri Bakanlığı’nın görevden uzaklaştırdığı CHP’li Ataşehir ile Beşiktaş belediye başkanlarını kastederek, “Bunların devamı gelecek” dedi.

Published

on

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paris dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar’ın görevden alınmasından sonra CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun, “İstanbul’u alamayacağını bildiği için bunları yapıyor” sözlerini hatırlatması üzerine Erdoğan şunları söyledi:

Kılıçdaroğlu gaipten haberler vermeye alışkındır. Daha 14 ay var. “AK Parti bunaldı da bunu yapıyor” falan… Bunların hepsi… Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş! Biz nerede bir suiistimal, bir yolsuzluk varsa Mülkiye müfettişleri ile gideriz. Vatandaşım korkmasa, çekinmese ortaya daha çok şey çıkar. “Yüzleşmeye, suçüstüne var mısın?” diyorum adama, “Benim işim kalır o zaman” diyor. Yani demese olay çok farklı yerlere gidebilir.

Erdoğan, bir başka soru üzerine, CHP’li belediyelere yönelik görevden uzaklaştırma operasyonlarının devamının geleceğini söyledi:

Kılıçdaroğlu’nun en büyük marifeti, yolsuzlukları savunmak. Ataşehir’i nasıl savunduğunu gördük, şimdi de Beşiktaş’ı savunuyor. Gerek Beşiktaş gerek Ataşehir’le alakalı, kendi kızı da olmak üzere hepsini belgeleri ile arkadaşlarımız açıkladı. Düşünün ki torununu, 14-15 yaşındaki çocuğunu SSK’lı yapan birinden ne beklersiniz? Bu adam böyle biri. Beşiktaş’taki olaya yaklaşım tarzının affedilir yanı yok. Bunların daha devamı var.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir