Connect with us

MAGAZİN

Demet Evgar “Avlu” ile geliyor

Yapımcılığını Limon Film – Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yapacağı, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda Demet Evgar, Nursel Köse, Rüçhan Çalışkur, Gamze Topuz ve Ceren Moray yer alıyor.

Published

on

Merakla beklenen dizi için İstanbul – Ümraniye’de dev bir plato kuruldu. Platonun kurulması tam 4 ay sürdü. Hapishane sahnelerinin burada çekileceği dizi 140 ülkede 25 yıldır gösterilen “Prisoner” dizisinden ülkemize uyarlanıyor. Dizi, hapishane ortamı ile yeni tanışan ve kızından ayrılmanın acısını üzerinden atamayan bir kadının çarpıcı öyküsü üzerinden ilerleyecek.

Dizide Demet Evgar’ın kızı ve diğer genç erkek rolünü canlandıracak oyuncuları bulmak için yaklaşık 800 oyuncuyla deneme çekimi yapıldı.

”Avlu”nun çekimleri Aralık sonunda başlayacak, Ocak sonu – Şubat başı gibi ise yayında olması bekleniyor.

Gamze Topuz

Yapımcılığını Hayri Aslan – Limon Film’in üstlendiği, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun yazdığı, yönetmenliğini usta isim Yüksel Aksu’nun yapacağı dizi 140 ülkede 25 yıldır gösterilen “Prisoner” dizisinden ülkemize uyarlanıyor. Nursel Köse ve Rüçkan Çalışkur’un yer aldığı dizinin kadrosuna Gamze Topuz da dahil oldu.

Dizi, hapishane ortamı ile yeni tanışan ve kızından ayrılmanın acısını üzerinden atamamış bir kadının çarpıcı öyküsü üzerinden ilerleyecek. ‘Avlu’nun Aralık ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir