Connect with us

DÜNYA

Gökyüzüne uçakla cinsel organ çizdi

ABD Donanması’nın hava kuvvetlerinde çalışmakta olan pilotlar Washington’daki Okanogan kasabasının üzerinde havada uçak manevralarıyla bir penis çizdiği için cezalandırıldı.

Published

on

Whidbey Adası Donanma Hava İstasyonu’na ait elektronik bir savaş uçağı Perşembe günü eyaletin kırsal kasabası Okanogan semalarında bir erkek cinsel organı çizmişti.

İki bin 500 nüfuslu kasabanın birçok sakini mavi gökyüzündeki “müstehcen” görüntüyü farkedip fotoğraflar çekerek sosyal medyada paylaştı. Paylaşımlarından birinde yerel sakinlerden biri “Okanogan’da şimdiye kadar olan en muazzam olay: Gökyüzünde bir penis!” yazdı. 

ABD Donanması tarafından yapılan açıklamada “Donanma bu sorumsuz, çocukça ve asla kabul edilemeyecek tavırdan rahatsız olan ve gücenen herkesten özür diler” denildi.  

Donanma Hava Kuvvetleri komutanı koramiral Mike Shoemaker “Gösterişçi ve cinselliğin doğasına ilişkin olgun olmayan maskaralıkların donanmada yeri yoktur” dedi. Olayın sorumlularının isimleri açıklanmadı. 

Pilotlara soruşturma

Sputnik’te yer alan habere göre, ABD’de Washington eyaletine bağlı Okanogan County üzerinde bir savaş uçağının gökyüzüne penis çizmesiyle ilgili olarak Whidbey Island Donanma Hava Üssü’nden açıklama geldi. Üssün sözcüsü Thomas Mills, pilotların bu eyleminin ‘kesinlikle kabul edilemez’ olduğunu belirtti.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir