Connect with us

DÜNYA

NATO: O asker ordudan atıldı

NATO, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün duyurduğu skandal olaya ilişkin açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk resmi ve kendisinin isminin hedefe konduğunu söylemişti. NATO, olaya karışan Norveçli bir subay ile bir teknisyenin ordudan atıldığını duyurdu. Ayrıntılar geliyor…

Published

on

NATO’nun açıklamasına göre Atatürk fotoğrafını bir teknisyen seçti. Erdoğan adına hesap açan bir subay da ordudan atıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı açıklamada, “Dün Norveç’te bir durum oldu. Norveç’te düşman tablosu diye bir tablo koymuşlar. Bu tabloda Atatürk’ün resmi ve bir tarafta da şahsımın ismi var. Hedefte bunlar.

NATOdan hedef skandalı için ilk açıklamaBu haber gelince Genelkurmay Başkanımız ve AB’den sorumlu Bakanımız, onlar da Kanada yolundaydı, bizi aradılar. ‘Böyle böyle bir durum var. Bu tatbikat da NATO tatbikatı. 40 tane askerimiz var, biz şimdi bu askerimizi çekme kararı verdik, çekiyoruz.’ dediler. Dedik ki ‘Tabii, hiç durmayın hemen. Velev ki o hedefler kaldırılsa dahi 40 askerimizi süratle oradan çekin.’ Böyle bir ittifak, böyle bir müttefiklik olamaz” demişti.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir