Connect with us

Televizyonlar

Kanatsız Kuşlar yine zirvede

Atv’nin beğeniyle izlenen dizisi Kanatsız Kuşlar, geçtiğimiz akşam yayınlanan 22. bölümüyle Tüm Kişiler izlenme kategorisinde ilk 100 program arasında zirveye yerleşti.

Published

on

Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan dizinin 22. bölümü Tüm Kişiler’de yüzde 7,39 izlenme oranı ve yüzde 17,93  izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

TÜRKİYE TRENDİNG TOPİCS LİSTESİNDE

Kanatsız Kuşlar’ın 22. bölümü etiketi etiketi #YenidenSevsenBeni , bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi! #YenidenSevsenBeni etiketi, 3. sıraya kadar yükseldiği Twitter Türkiye Trending Topics listesinde, bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun’un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar’da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.

KANATSIZ KUŞLAR VATANIM SENSİN’İ GERİDE BIRAKTI

16 Kasım tarihinde; Total’de atv’de ekrana gelen “Kanatsız Kuşlar” dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada FOX’ta ekrana gelen “Bizim Hikaye”, 3. sırada ise Kanal D’de yayınlanan “Vatanım Sensin” yer aldı.

AB’de 1. sırada “Vatanım Sensin” dizisi, 2.’ sırada “Bizim Hikaye”, 3’ncülük ise “Fatih Portakal’la FOX Ana Haber”in oldu.

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir