Connect with us

GÜNDEM

Melih Gökçek halefi ile buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa eden Melih Gökçek, 6 gün sonra düğünde karşılaştığı yeni başkan Mustafa Tuna ile kucaklaşarak samimi poz verdi. Tuna, düğünde evlilik cüzdanını da selefi Gökçek’e verdirerek jest yaptı.

Published

on

Uzun yıllar Gökçek’in özel kalem müdürlüğünü yapan Fevzi Yılmaz, oğlu Muhammet Melih Yılmaz’ı Keçiören’de Ihlamır Kasrı’nda evlendirdi. Gelin Meryem Betül Akpınar’ın da büyükşehir belediyesinin büyük işlerini alan Söğüt AŞ’nin sahibi Mustafa Akan’ın yeğeni olduğu öğrenildi.

‘ADAŞIM’ DEYİNCE DAMAT BAYILDI!

Gökçek, özel kaleminin oğlunun isminin de Melih olduğunu hatırlatarak, “Adaşım, elimizde büyüdü…” diye anlatmaya başlayınca damat heyecanlandı ve kısa süreli bir baygınlık geçirdi. Damadı düşmekten gelin son anda kurtardı. Gökçek’in sözlerinden etkilenen damadın hıçkıra hıçkıra ağladığı görüldü.

Halef-selef başkanlar böyle kucaklaştı…

HALEF-SELEF KUCAKLAŞTILAR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, düğüne gecikmeli katıldı. Protokol ayakta iken salona giren Tuna, selefi Gökçek’in yanına gitti önce tokalaştı sonra da sarılarak ayak üstü kısa sohbet etti. Nikahı kıyan memur, evlilik cüzdanını Mustafa Tuna’nın vermesi için anons etmeye hazırlanırken uyarı geldi. Tuna, cüzdanı Gökçek’in vermesi için jest yaptı.

KİMLER KATILDI?

Düğüne Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cerit, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve işadamı katıldı.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir