Connect with us

GÜNDEM

Turhan Çömez ‘mahrem imam’ iddiasına sert yanıt verdi

Turhan Çömez, hakkında bir gazetede çıkan “FETÖ’nün İngiltere mahrem imamı” başlıklı habere ilişkin,

Published

on

Ergenekon kumpasında hakkında hâlâ yakalama kararı bulunan ve İngiltere’de yaşayan AKP eski Milletvekili Doktor Turhan Çömez, hakkında bir gazetede çıkan “FETÖ’nün İngiltere mahrem imamı” başlıklı habere sert tepki gösterdi. İngiltere’de yaşayan Çömez, şu açıklamayı yaptı:

İNFAZ MANGALARI…

“Medyanın infaz mangalarından biri, iftiraya imza atmış ve planlı bir kurgu ile şahsım hedef alınmıştır. Ergenekon kumpas davasının en hararetli günlerinde Sayın Erdoğan’ı net bir şekilde ikaz etmiş, bu davanın arkasında, bugün terör örgütü olduğu açıkça ortaya çıkan FETÖ’nün olduğunu kendisine söylemiş biri olarak ifade ediyorum: Söz konusu iftira, şahsımdan çok yine Sayın Erdoğan’ı hedef almaktadır ve onun kararlı bir şekilde sürdürdüğü FETÖ ile mücadelesini sulandırıp, sekte vurdurmaktır. Bu ve benzeri ahlaksız saldırılar yine Türkiye’nin başına bela olacaktır. Saldırının profesyonel kurgulayıcıları malumdur ve FETÖ’nün söz konusu paçavra gazete içinde yuvalanmış mahrem uzantıları tarafından kaleme alınmıştır.”

KARANLIK GÜÇLER

“Kimsenin şüphesi olmasın ki, planlayan da, yol veren de, icra eden de bunun altında kalacaktır. Söz konusu paçavranın şahsımla ilgili yaptığı haberin her bir kelimesi yalan, iftira, kin ve nefret dolu. Eminim ki, bu iftira da tutmayacak ve karşılık bulmayacaktır. FETÖ’nün mahrem abilerince kurgulanmış, kimi karanlık siyasi koridorlarda onaylanmış ve medyadaki infaz mangalarınca kaleme alınmış bu son saladırıya inanıyorum ki en hakkaniyetli cevap Türk yargısı tarafından verilecektir.”

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir